Proiectul Shinka

Ce este Shinka?

În limba japoneză, shinka înseamnă evoluție. Însă evoluția este un proces, nu o destinație. Este mișcare continuă, schimbare, reflectare, viață.

Shinka este un concept care te invită într-o călătorie misterioasă, aventuroasă uneori, alteori lină, din când în când tăcută, sau poate plină de cântec, o lume în care tu, într-un cadru de siguranță, pășești pe tărâmul atât de intim al lumii tale interioare. Poate uneori ai evitat-o, poate ți-a fost teamă să privești într-acolo, poate cândva acolo ai întâlnit himere ale trecutului ce păreau amenințătoare. Dă-ți voie să petreci un timp pe acest tărâm, să îl cunoști. Vei descoperi că acolo unde cândva a fost pârjol, acolo este comoara ta interioară, de acolo îți vei lua mereu resursele de care ai nevoie în toate aspectele vieții, acolo ai creativitate, inspirație, iubire, putere, sănătate, înțelepciune, curaj și câte și mai câte.

Shinka este un spațiu în care trecutul, prezentul, viitorul, aici și acolo sunt doar simple cuvinte, este un spațiu în care putem călători oriunde simțim, dincolo de timp și spațiu.

Shinka este spațiul în care înveți să îți permiți să simți, să gândești, să te cunoști...să fii.

Cum ar fi dacă ți-ai permite să poposești, măcar pentru câteva minute zilnic, pe acest tărâm fascinant din interiorul tău?